Messer BV

Over Messer BV

Onderdeel van Messer Group. Meer dan alleen maar gas leveren.

Messer BV, lid van de Messer Group

Al meer dan 100 jaar is de naam Messer verbonden aan de bevoegdheid voor alle zaken die betrekking hebben op industriële gassen. Messer produceert en levert zuurstof, stikstof, argon, kooldioxide, waterstof, helium, lasbeschermende gassen, speciale gassen, medische gassen en een breed scala aan gasmengsels. De Messer Group is een van de grootste producenten van industriële gassen in Europa. Het niet-beursgenoteerde familiebedrijf Messer heeft wereldwijd zo'n 5.400 medewerkers in 33 landen.

Messer BV doet meer dan alleen gas leveren. Met onze innovaties, knowhow, hoogwaardige apparatuur en jarenlange ervaring ontwikkelen wij een professionele relatie met onze klanten op alle gebieden. Onze duurzame aanpak richt zich op de behoeften van onze klanten en is gebaseerd op onze gedeelde verantwoordelijkheid voor mens, milieu en vooruitgang.


Messer Benelux, samen sterker

Samen met onze Belgische collega's van Messer Belgium vormen wij Messer Benelux. Door nauw samen te werken op het gebied van kennis, administratie en infrastructuur kunnen we onze klanten nog beter van dienst zijn.